Cercar en aquest blog

dilluns, 26 de gener del 2015

Recomanació d'un llibre: El ladrón de palabras

Títol: El ladrón de palabras 


Autor:  Nathalie Minne
Editorial: Luis Vives

Sinopsi: El lladre de les paraules, és un homenet, que surt per les nits als carrers de la seva ciutat a emportar-se totes les paraules que surten per les finestres, per les xemeneies ...etc, de totes les persones que parlen. Aquest, les guarda en diferents pots classificats per tipus de paraules: paraules d’ira, paraules boniques, paraules lletges ...etc. Una nit com a moltes, el lladre de les paraules va conèixer a una noia molt bonica. Però no li podia parlar, ja que, li volia expressar paraules d’amor que encara no tenia al seu abast. Aleshores les va anar a buscar i li va oferir totes les paraules d’amor a ella.
ISBN: 978- 84- 263- 8149-1
Any d’edició: 2009
Il·lustracions: Pilar Careaga
El ladrón de palabras és una història que ens apropa a la bellesa de la paraula, sobre el seu valor i del que aquesta poden arribar a fer en nosaltres i en les nostres vides, però també i sobretot és una història sobre l'amistat i l'amor.
L'autora francesa Nahtalie Minne ens apropa aquesta tendra i poètica història que acompanya amb les seves pròpies il·lustracions senzilles que s'entremesclen a la perfecció, utilitzant el collage i l'estampació, amb un text tan tendre i emotiu. Editat en gran format ens inunda visualment amb la plasticitat de les seves il·lustracions per mitjà de tons negres, vermells, blaus i grisos per apropar-nos a la nit del protagonista i les seves emocions.

El ladrón de palabras de Nathalie Minne és un llibre que té efectes col·laterals, ja que després de llegir-lo amb els nens i nenes, no podreu deixar d’escriure. El lladre de les paraules s’enfila per les teulades per agafar les paraules que, a la nit, s’escapen per les xemeneies de les cases. Sempre arriba […]



Algunes imatges del conte: