Cercar en aquest blog

dilluns, 12 de gener de 2015

M' agrada llegir...


    L'Adrià Pedrós de tercer ens recomana llegir : Viatge en el temps


http://blocs.xtec.cat/avellasuperior/files/2011/05/viatget.png
 Titol: Viatge en el tempsAutor: Geronimo Stilton
Editorial:Destino


Resum:
Geronimo es troba una carta misteriosa al seu despatx.

Geronimo va obrir la carta i la va llegir. A la carta hi havia unes indicacions per anar a un magatzem. A dins un contenidor, unes pinces l’agafen, i el porten al magatzem del professor Volt.

Allà Volt li ensenya el Ratonautils,que és la màquina per viatjar en el temps.

Volt volia viatjar a la prehistòria per saber per quin motiu és van extingir els dinosaures, a l’antic Egipte per descobrir com és va construir la piràmide de Keops, i a l’edat mitjana per assistir a la coronació del rei Artús a Britània.

En la prehistòria, veu que la vida no és gens fàcil, ja que han d'espavilar-se perquè no se’ls mengin.

Un cop pujats al Ratonautils anem cap a l’antic Egipte.A Egipte hi ha un riu per poder anar a la piràmide de Keops. Geronimo i els altres perduts al desert veuen la silueta d'una ciutat travessant el riu, era Memfis, allà van trobar una casa que era el Temple dels embalsamadors que és on embolicaven  les mòmies.Van pujar sense sort al Ratonautils i van anar a veure la coronació del rei Artús quan la van veure van marxar cap a casa però el cronomatrus és va equivocar fins a la pròxima aventura.   Recomanació:  M'ha agradat molt aquest llibre perquè és molt divertit i et fa passar una bona estona.