Cercar en aquest blog

dissabte, 1 de febrer del 2014

Lectures de llibres, lots CEPSE







Els nens de quart de l'escola hem llegit Els ratolins de Marlowe i La casa del misteri a l' hora del pla lector durant el primer trimestre, lots de Cepse, gràcies al servei de préstec que ens fa la Biblioteca de Guissona.

Cepse és, la Central de Préstec i Serveis Especials és un equipament del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que té com a objectiu donar suport a les biblioteques públiques del país. A través del fons documental de la CePSE, les biblioteques públiques poden demanar en préstec aquells documents que són d’interès pels seus usuaris. La col·lecció de la CePSE inclou més de cent mil documents de diferents temàtiques, llengües i suports, que s’adrecen al públic en general i també a diferents col·lectius (escoles, instituts, clubs de lectura de les biblioteques, fons específics per a usuaris nouvinguts, persones amb dificultats lectores, etc.). 

Els ratolins de Marlowe









 











Autor: Frank Asch                            

Il·lustrador: Devin Asch



                            
La senyora Marlowe, una gata vídua que viu, a ulls de tothom, sola a casa seva, ho fa en realitat, i transgredint la llei, rodejada de ratolins, cuidant-los a ells i deixant-se cuidar al mateix temps. Els ratolins, però, han de viure amagats pel perill que suposa per la senyora Marlowe el tenir-los allotjats a casa seva sense intenció de menjar-se’ls. La delació d’un dels veïns farà que un dia arribin per una inspecció a casa seva una parella de policies, i posarà a prova la confiança que els ratolins tenen en la seva protectora.



      



La casa del misteri, de Carmen Gil


Quin tipus de persones hi viuen, en aquesta casa tan misteriosa? Fantasmes, bruixes, dracs, vampirs..., tot de criatures terrorífiques apareixen en aquest àlbum il·lustrat tan especial. Però són de debò, aquests personatges? O potser només són els ninots d'una casa de nines que ens volen donar un bon ensurt? Uns textos rimats amb molt d'humor que faran escapar més d'una rialla.




Text de Carmen Gil

Il·lustracions de Riki Blanco





 les il.lustracions, són fetes amb diferents materials.
 Mireu:





Ens van agradar molt els dos llibres!!!!!, Mireu que concentrats estem!!!1