Cercar en aquest blog

dimecres, 29 de gener del 2014

Babette Cole

http://www.westernmorningnews.co.uk/images/localworld/ugc-images/276272/Article/images/20397584/5678661-large.jpg




Babette Cole va néixer a l'illa de Jersey (Channels Islands, Gran Bretanya) i durant la seva vida escolar  va passar gran part del seu temps pintant quadres i escrivint històries. El 1973 es va graduar a la Facultat de Filosofia i Lletres de Canterbury, després de la seva graduació, Babette Cole va treballar com a escriptora i il · lustradora. També va dissenyar targetes de felicitació i crear dibuixos animats per a la BBC. El seu primer llibre il · lustrat es va publicar el 1976 i des de llavors ha publicat al voltant de setanta títols.

 Babette Cole ens ajuda a  acostar-nos als  nostres fills per parlar de temes que a vegades ens costa  amb un toc d'humor i un somriure, sovint és més fàcil i més proper per a ells i com no, per a nosaltres, explicar de manera desenfadada. Potser així ens adonem que els nostres fills no tenen tants prejudicis com nosaltres davant temes que crèiem de difícil explicació.

http://www.westernmorningnews.co.uk/images/localworld/ugc-images/276272/Article/images/20397584/5678653-large.jpg

Amb gran sentit de l'humor, els seus 'anti-contes' ajudaran als més petits a acceptar aspectes de la vida que són, sovint, de difícil comprensió per ellos







Babette Cole presenta aquest llibre com un llibre d'instruccions per entendre com són els nens, o millor dit, com funcionen.




Com explicar-li a un nen d'on vénen els nadons? Amb humor aquí ens narra com uns ingenus pares responen de forma inversemblant a la pregunta dels seus fills.






Tom sent una por terrible per qualsevol tipus d'animal, cada vegada que en veu un s'obsessiona i imagina un desenllaç que el terroritza fins que finalment, descobreix que són ells, els animals, els que realment estan espantats quan el veuen a ell.



Tothom té alguns mals hàbits. Però Lucrecia els tots !




A que sempre has volgut saber per què tens un melic a la panxa? I no t'has demanat mai qui és en realitat l'Angelet? I perquè algunes persones grans deixen les seves dents en un vas d'aigua al costat del llit quan se'n van a dormir? Doncs aquí tens les respostes a totes aquestes preguntes que la mare mai no et va explicar... 
Divertit llibre per entretenir-se amb les preguntes que un nen fa a la seva mare. El protagonista vol que li expliquin les diferències entre nens i nenes, on van els pares quan surten de nit o per què alguns homes s'enamoren d'altres homes. Moltes de les respostes apareixen en els atrevits dibuixos, i altres te les pots imaginar.
 

La princesa enjogassada viu al seu castell, fent esport i veient la tele amb les seves mascotes. I així és tan feliç que, per què hauria de canviar? Però com que és una princesa, doncs, és clar, haurà de casar-se amb un príncep. Què diran, si no? Per això la princesa finalment accepta casar-se amb el príncep que la mereixi, però no els ho pensa posar gens fàcil als seus pretendents. Pobres prínceps! No saben el que els espera!




Tracta els Drets humans, concretament els Drets de la dona. És un tema de fantasiós i és una princesa activa. No està a l'espera de que el Princep de torn la trobi i la salvi .

00106539203585   p1 600x600

 Escolta, Osset, quan vaig a créixer ia ser gran de veritat? Això depèn del senyor i la senyora Hormona. Ells s'encarreguen del creixement. Les hormones viuen dins teu i són tan 





 Hi havia una vegada un príncep que es deia Ventafocs...  Si, si, un princep, no pas una princesa!

Voleu llegir la divertidíssima història del príncep Ventafocs?



El príncep ventafocs from Rebeca Pont Castells