Cercar en aquest blog

diumenge, 12 de maig del 2013

Llibre gegant de la Realitat augmentada


Presentació al Festival de la Ciència 2011 a Belgrad, que mostra diferents possibilitats per a l'educació introduïdes per la realitat augmentada.
 
L'ús d'imatges i reconeixement de rostres, així com els telèfons AR la instal · lació ofereix als visitants l'oportunitat de conèixer diferents aspectes de l'AR, en forma divertida i entretinguda.
 
La instal · lació consistia en un llibre gegant en el qual les matèries escolars habituals com ara la història, la geografia o ciències van ser presentats amb un toc AR.
Alhora, la senyalització espacial i símbols de seguretat ciències fan els visitants en el joc de descoberta assenyalant els seus telèfons en diverses senyals enganxades a les parets per descobrir els seus significats i informacions ocultes.
 

Creatiu i AR director: Marko Todorovic
Producció: liveviewstudio.com


VISION:AR - MT:S AUGMENTED REALITY BOOK INSTALLATION / PROŠIRENA STVARNOST @ FESTIVAL NAUKE 2011, BEOGRAD from LiveViewStudio on Vimeo.


 La Realitat Augmentada és una tecnología que permet ampliar el món real amb informació digital mitjançant la càmera d’un smartphone o tableta. Aquesta tecnología pot treballar de tres maneres diferents: mitjançant la geolocalització, el reconeixement d’imatges o el reconeixement de codis QR.
En l'ensenyament es poden realitzar llibres que reprodueixen o seqüències sonores gràcies a codis impresos a les seves pàgines.