Cercar en aquest blog

dijous, 11 d’abril de 2013

Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya a Mollerussa

La 29a edició està dedicada a l'aventura i tindrà lloc del 23 d'abril al 3 de maig a MollerussaLa XXIX edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya tindrà com a eix temàtic els llibres d'aventures amb l'exposició monogràfica "De cap a l'aventura".

 El saló es farà al Pavelló Firal de Mollerussa del 23 d'abril al 3 de maig de 2013.

El Saló retrà homenatge a la poetessa Joana Raspall, que aquest mes de juliol celebrarà el seu 100 aniversari, amb la mostra "Escaleta de versos. Joana Raspall, graó a graó", elaborada pel ClijCAT i que estarà acompanyada per l'exposició d'il.lustracions originals "L'àvia feliç. Poemes de la Joana Raspall", coordinada per Ignasi Blanch.
L'Associació Catalana d'Amics de Miquel Martí i Pol també commemora el desè aniversari de la mort del poeta i el Saló ha programat la presentació d'una experiència sobre la seva obra.

El Saló, promogut pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Mollerussa, comptarà enguany amb un volum aproximat de 4.500 llibres adreçats a menors de 16 anys.

Podeu consultar el programa aquí 

 

Informació trobada a Gencat