Cercar en aquest blog

diumenge, 7 d’abril de 2013

Món llibre 2013


Clip Món Llibre 2013 from Barcelona Cultura on Vimeo.Els propers dissabte 13 i diumenge 14 d’abril de 2013, en horari d’11 a 19.30 h, als espais del CCCB,  Pl. de Joan Coromines i MACBA, l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del servei de Biblioteques de Barcelona, el CCCB i el MACBA organitzen, un altre any, el Món Llibre, el festival de literatura per a nens i nenes. És la novena edició amb un munt d’activitats singulars i divertides concebudes per apropar els llibres als més petits amb la voluntat de despertar-los o fer-los créixer el gust per la lectura.

 Món Llibre oferirà al llarg dels dos dies més de cent activitats que garanteixen l’accés a altres àrees del coneixement a través de la lectura.

Enguany també hi haurà instal·lacions poeticoliteràries de gran nivell i amb un espai dedicat a les aplicacions de contes per a tablets.

Una festa amb grans artistes, destacats autors i il·lustradors i homenatges als germans Grimm, Salvador Espriu, El Petit Princep i a Joana Raspall, entre d’altres.mon llibre 2013_2

El programa el podeu consultar aquí.