Cercar en aquest blog

dilluns, 2 de juliol del 2012

VerBàlia


Al Bloc de Màrius Serra, he trobat aquest joc, molt divertit per jugar amb grup de nens o amb la familia, aquest estiu podeu passar estonetes molt divertides si l'aconseguiu.





 



VerBàlia és el país dels verbívors, una Terra Incògnita sense fronteres gaire definides ni llei d'estrangeria. És verbívor tothom que beu verbs i els fa ballar. Aquesta és l'única condició. VerBàlia és un Estat Mental. Cada cop que un verbívor practica un joc verbal en redefineix la sobirania. Aquí en teniu la Constitució. La Constitució de l'Estat Mental de VerBàlia es limita a regular una tirallonga de mutacions i permutacions dels mots, tot establint-ne les bases legislatives. El poder executiu, a VerBàlia, l'exerceixen els verbívors. I el poder judicial, el diccionari, que estableix la validesa dels mots. VerBàlia, com tots els països, té un paisatge. Es compon d'una barreja de natura (una llenca en forma de llengua) i urbanització (l'arbreda i la plaça).

Us proposem començar l'exploració de VerBàlia tot seguit. Us advertim que si us hi instal·leu, serà el mateix país el que us colonitzarà.






Us deixo l'enllaç que he trobat amb les regles del joc:  Verbalia

Informació trobada al bloc de Marius Serra