Cercar en aquest blog

diumenge, 2 d’octubre del 2011

La volta al món en 28 correus electrònics

Autor: Stefano Bordiglioni
Editorial: Castellnou
Col·lecció: Pícnic

 

En vaixell, avió, bicicleta, o fins i tot en patinet, hi ha moltes maneres de fer la volta al món. Però als amics d'en Fabrizio, el protagonista del llibre "La volta al món en 28 correus electròncis", no els caldrà ni fer la maleta, podran recórrer el planeta davant l'ordinador.

Gràcies exactament a 28 "e-mails", poden seguir les aventures que viu el seu amic en un viatge que el porta d'Itàlia a Guatemala, passant pel Marroc o els Estats Units.

 
El pare d'en Fabrizio és periodista i se l'emporta a viure aquesta aventura. Junts passejaran pels carrerons de Marràqueix i descobriran les botigues de mil i un artesans. També s'enfilaran a una duna per contemplar la sortida del sol al mig del desert. O pujarà amb ascensor fins al campdamunt de l'Empire State, un dels edificis més alts de Nova York. Durant aquestes vacances, però, en Fabrizio també viatjarà a través del temps, i trepitjarà antigues ciutats asteques, un poble que va viure a l'actual Mèxic fa molts i molts anys. I es relaxarà summergint-se en les aigües de mil tons de blau de la Polinèsia, un arxipèlag de més de 1.000 illes situat al mig de l'oceà Pacífic.

Si voleu saber per què als tuaregs se'ls anomena els homes blaus, o en quina ciutat el metro porta rodes de goma, haureu de llegir: "La volta al món en 28 correus electrònics".

Vols participar al sorteig de llibres de "La volta al món en 28 correus electrònics"?

Si vols més informació per participar al sorteig pots anar  a:
 
Un llibre recomanat per Info K - Super3