Cercar en aquest blog

diumenge, 27 de març del 2011

Any Internacional dels boscos

L'any 2011 ha estat declarat per l' Assemblea General de las Naciones Unidas Any Internacional dels  Boscos . 

"The forbidden forest", és  un curtmetratge realitzat per Woodhouse, basat en un relato d' Arthur Machen, "The white people". Espero que us agradi.


The Forbidden Forest from Woodhouse on Vimeo.


L'any  2011 torna a plantejar-se com un any clau pel Medi Ambient, ja que l’assemblea general de l’Organització de les Nacions Unides (ONU) ha declarat 2011 Any Internacional dels Boscos. Pekka Patosaari, director del Fòrum sobre la Secretaria de Boscos de les Nacions Unides, ha argumentat que la celebració serà un al·licient per mobilitzar a la comunitat mundial per tal d’unir la feina de les organitzacions internacionals i als grups principals del sector. 

Els boscos es constitueixen en els espais més importants de la biosfera de la Terra. El bosc és una àrea en la que existeix una alta densitat d’arbres i funcionen com a hàbitat d’animals, modulen el flux hidrològics i són conservadors del sòl. 

Conservar un bosc significa protegir la seva flora i fauna i la seva aportació a la biodiversitat. Els boscos, a més, fixen el diòxid de carboni mitigant l’efecte hivernacle i ajuden a lluitar contra el canvi climàtic. 

Trobat a CESIRE-CDEC

Passejada_virtual_bosc




















internationalyearofforests2011_logo_english_4c