Cercar en aquest blog

diumenge, 29 de setembre del 2013

BARCELONA KALEIDOLAPSE



KALEIDOLAPSE. És una tècnica audiovisual consistent a aplicar un efecte calidoscòpic a diferents preses realitzades amb la tècnica del time lapse (El time lapse és una tècnica que consisteix a capturar fotografies consecutives d'un paisatge de manera que deixant que passi un cert temps entre fotografia i fotografia, sigui possible visualitzar-les ràpidament a mode de pel·lícula).

Amb l'aplicació d'aquest efecte es generen imatges en moviment multiplicades simètricament, el que confereix a les mateixes un aspecte abstracte amb una gran riquesa de formes i colors.
 
Els productors d'aquest video van voler jugar amb aquesta tècnica,i es van proposar que  en algún moment de cada presa es pogues distingir-se el lloc de Barcelona on estava filmat el time lapse.
 
Quants espais heu reconegut?
 
 
Els espais on es van pendre les preses per ordre cronológic: Palau Sant Jordi, Torre Agbar, Parc de la Ciutadella, Laberint d´Horta, Torre MAPFRE y Hotel Arts, Torre de telecomunicaciones de Montjuïch, Arc del Triomf, Parc Güell, Sagrada Familia, Parc de Joan Miró,Estadi Olímpic, Plaça Espanya, Maremagnum, Port de Barcelona, Escultura Dona i Ocell, Parc Güell, MNAC Museu Nacional d´art de Catalunya, Plaça del Rei, Avinguda Meridiana, Palau Desvalls (laberint d´Horta), Font màgica.