Cercar en aquest blog

dissabte, 11 d’agost del 2012

Poesia amb bombolles de sabó: Pep Bou

L'estiu és temps d'imaginar, jugar... i com no de fer bombolles de sabó 

En Pep Bou amb les seves bombolles de sabó és capaç de crear  poesia visual-
  
Clinc és el seu últim espectacle, ès un espectacle pensat per a estimular  la  imaginació,  les ganes de  jugar  i defugir les pors que viuen dins nostre mitjançant la manipulació dels elements quotidians de la realitat: l'ús de l'aigua, el sabó, els tubs, cercles, màquines de vapor de fum…

Com a tots els seus espectacles la protagonista  és la bombolla, sorprendre amb les bombolles de sabó que creen mil formes,  fer-ho amb humor i música.

En Pep Bou,   ens endú cap al món màgic i fantàstic de l'efímer, creant un univers de planetes fràgils amb les bombolles de sabó.












 

 


En Pep Bou va trepitjar els escenaris com a professional a la segona meitat dels anys setanta. La seva preparació com a arquitecte tècnic i la seva passió per les arts plàstiques i visuals van consolidar una forta sensibilitat cap als espais efímers i la ductilitat de les formes. 

L'any 1982, de la seva aventura en solitari amb el teatre de les bombolles de sabó. Aventura que l’ha dut a trepitjar teatres i festivals d’arreu del món sorprenent a públics de totes les edats i cultures i rebent nombrosos premis.

Joan Brossa (Barcelona, 1919-1998). Poeta, dramaturg i artista plàstic, va dir dels espectacles de Joan Bou: 

"L 'escenari xiscla i s'omple de fruits, renovat per una alenada lírica que els rellotges no encerten a vigilar. PEP BOU és un mim excel·lent que té els braços prou llargs per a assolir el blau de la llunyària. Ha triomfat amb les bombolles, flors de l'aire, onades impossibles per a l'aigua mateixa."

Per si en voleu saber-ne més us deixo l' enllaç a la seva pàgina web:  Poesia com a espectacle.
I si podeu no us perdeu un dels seus espectacles!!!