Cercar en aquest blog

dissabte, 20 d’agost del 2011

Webclip de TV3

Webclip, una eina indispensable per a l'educació del futur

Webclip és un microespai televisiu i un directori multimèdia de contingut alhora formatiu, informatiu i d'entreteniment que ha estat creat i pensat per facilitar l'accés dels nens i joves i de tots aquells que participen en el projecte educatiu de la nostra societat, als continguts d'Internet.

Amb aquest directori, permanentment actualitzat, volem crear una eina pedagògica tant per a alumnes com per a mestres, professors i educadors i, naturalment, per a pares i mares compromesos amb l'educació dels seus fills.

Aquest directori s'anirà omplint a partir del contingut del programa de televisió del K3 que porta el mateix nom. Cada dia seleccionarem i comentarem diverses pàgines web, mostrant la manera més ràpida de treure profit del contingut, del disseny, de la usabilitat, de la originalitat, dels recursos, del nivell acadèmic, etc. La selecció de pàgines web estarà relacionada amb el contingut curricular de les diferents àrees i nivells educatius actuals. Entenem l'educació com una tasca complexa i en continua evolució que abraça també aspectes d'oci i de lleure.

Webclip, una forma d'educar en la navegació eficaç

L'objectiu del projecte és que els més joves de la nostra societat i els que els eduquen es familiaritzin amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i en especial amb Internet com a recurs educatiu.

Un seguiment periòdic del programa Webclip o una consulta sistemàtica del directori ajudarà, sens dubte, a estalviar temps i recursos a les escoles, ja que els alumnes naveguen amb un objectiu determinat. Així mateix, estimula mestres, pares i alumnes en l'ús de l'ordinador com a eina educativa.

Webclip


                                                                                           Informació trobada a la web  de TV3